Om Oss

CK Revisioner – företaget som erbjuder så mycket mer än bara revisioner.

Vår målsättning är att ge lönsamhet och framgång till alla våra kunder. Vi är unika i vår satsning på personlig service. För oss är det viktigt, inte bara att erbjuda hög kvalité, utan även att arbeta tillsammans med er som kund. Som kund hos CK Revisioner känner man sig alltid hörd och blir alltid muntligen informerad om hur året har gått och får tips och råd om vad som kan förbättras.

Med lång erfarenhet och hög utbildning har vi kunskaper inom flertalet branscher.
Välkommen att boka ett möte och diskutera hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut. Vi vill lära känna dig först, därför bjuder vi på första timmen!

Pär-Ola – byråägare, auktoriserad revisor med bred kunskap                                                            Yvonne – byråägare, auktoriserad redovisningskonsult med mångårig erfarenhet inom redovisning
Jennie – revisorsassistent och redovisningskonsult
Catarina – redovisningskonsult

Pär-OlaPär-Ola

Pär-Ola tog magisterexamen från Lunds universitet 2015 och jobbar sedan dess som revisor hos oss. Han är en snabblärd och ambitiös kille som snabbt har kommit in i yrket och är nu både auktoriserad revisor och byråägare tillsammans med kollegan Yvonne.

Pär-Ola är mångsidig och flexibel. Han arbetar därför inte enbart med revisioner utan även med löpande redovisning, bokslut och årsredovisningar. Han har stor social kompetens, är skojfrisk och har nära till skratt och kunderna trivs därför i hans sällskap.

På fritiden umgås han gärna med vännerna och med frun. Han tycker även om att resa och äter gärna gott, så om du är ute på söndagsbrunch finns det möjlighet att stöta på Pär-Ola.

E-post: par-ola(a)ckrevisioner.se

 

 

Yvonne

Yvonne
Yvonne arbetar som revisor och auktoriserad redovisningskonsult och driver CK Revisioner AB tillsammans med kollegan Pär-Ola. Yvonne har växt upp i branschen och började redan som liten tjej att hjälpa sin far i hans redovisningsbyrå. Yvonne har samlat på sig en oerhörd mängd kunskaper genom åren och brinner för yrket. Hon har arbetat mer än 25 år i branschen och har även en kandidatexamen i redovisning och revision i bagaget.

Yvonnes ständiga strävan är att kunderna ska nå goda resultat och hon kämpar för att vägleda sina kunder i denna riktning. Yvonne har stor kundkontakt och är mycket ute hos våra kunder och hjälper till med det som behövs.

Yvonne är  väldigt intresserad av musik och sjunger i kör när tiden finns.

E-post: yvonne(a)ckrevisioner.se

Telefon: 073-8235827

 

Jennie

Jennie
Jennie arbetar som redovisningskonsult och revisor och har gjort detta sedan hon tog magisterexamen vid Lunds universitet 2008.

Redan sedan barnsben har Jennie intresserat sig för ekonomi och yrkesvalet föll sig därför naturligt. Ordning och reda är Jennies melodi och hennes drivkraft är att hjälpa våra kunder på bästa sätt driva sina verksamheter så lönsamt som möjligt.

Jennie bor tillsammans med sin familj i barndomsorten Ystad och trivs med småstadsidyllen och närheten till havet där hon samlar kraft och energi. På fritiden är hon gärna på Ystad arena och hejar fram Ystads handbollslag.

E-post: jennie(a)ckrevisioner.se

 

Catarina

Catarina

Catarina är kontorets solstråle, med ett ständigt leende på läpparna. Det är Catarina ni välkomnas av när ni besöker vår reception eller ringer till vårt kontor. På sitt positiva och kreativa sätt hjälper hon dig med dina frågor eller ser till att du blir kopplad vidare till rätt person.

Catarina arbetar även som redovisningskonsult och sköter löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar till flertalet små- och medelstora företag, såväl enskilda firmor som aktiebolag.

Catarina är en väldigt lyhörd person som är mån om att du som kund ska få den hjälp som du efterfrågar. På fritiden är det vänner, natur och djur som gör henne glad och hon älskar att koppla av i familjens sommarstuga.

E-post: catarina(a)ckrevisioner.se