Om Oss

CK Revisioner – företaget som erbjuder så mycket mer än bara revisioner.

Vår målsättning är att ge lönsamhet och framgång till alla våra kunder. Vi är unika i vår satsning på personlig service. För oss är det viktigt, inte bara att erbjuda hög kvalité, utan även att arbeta tillsammans med er som kund. Som kund hos CK Revisioner känner man sig alltid hörd och blir alltid muntligen informerad om hur året har gått och får tips och råd om vad som kan förbättras.

Med lång erfarenhet och hög utbildning har vi kunskaper inom flertalet branscher.
Välkommen att boka ett möte och diskutera hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut. Vi vill lära känna dig först, därför bjuder vi på första timmen!

Bengt – byråägare, revisor med mångårig erfarenhet inom revision
Yvonne – byråägare, auktoriserad redovisningskonsult med mångårig erfarenhet inom redovisning
Jennie – huvudansvar revision
Catarina – redovisningskonsult
Pär-Ola – arbetar såväl med revisions- som redovisningsuppdrag
Reine – redovisningskonsult

 

Bengt
Bengt

Bengt 
Bengt har en gedigen erfarenhet efter mer än 45 år i branschen. Han började i liten skala och har arbetat sig uppåt och arbetar sedan många år tillbaka som godkänd revisor. Sedan 2007 har han drivit CK Revisioner AB tillsammans med kollegan Yvonne.

Bengts ambition och mål är att vägleda våra kunder till att bli ekonomiska och vinstfrämjande företagare och han värdesätter kundnytta och god service. Hans mål är alltid att spara pengar till våra kunder, allra helst spara in vårt arvode genom goda och ekonomiska råd.

På fritiden spenderar Bengt allra helst tiden på Mossbylund där han tränar vattengympa, äter gott och njuter av vacker natur tillsammans med sin fru. På somrarna blir det många promenader längs stranden i Mossby och ett och annat dopp i det blå.

E-post: bengt(a)ckrevisioner.se

Telefon: 070-5242494

 

Yvonne
Yvonne

Yvonne
Yvonne arbetar som revisor och auktoriserad redovisningskonsult och driver CK Revisioner AB tillsammans med kollegan Bengt. Yvonne har växt upp i branschen och började redan som liten tjej att hjälpa sin far i hans redovisningsbyrå. Yvonne har samlat på sig en oerhörd mängd kunskaper genom åren och brinner för yrket. Hon har arbetat mer än 25 år i branschen och har även en kandidatexamen i redovisning och revision i bagaget.

Yvonnes ständiga strävan är att kunderna ska nå goda resultat och hon kämpar för att vägleda sina kunder i denna riktning. Yvonne har stor kundkontakt och är mycket ute hos våra kunder och hjälper till med det som behövs.

Yvonnes stora passion i livet förutom arbetet är hennes djur – hunden som bor tillsammans med henne på gården utanför Skurup och hästarna som hon hejar fram på tävlingar landet över. Yvonne är även väldigt intresserad av musik och har tidigare sjungit i kör, vilket hon gärna börjar med igen när tid finns.

E-post: yvonne(a)ckrevisioner.se

Telefon: 073-8235827

 

Jennie
Jennie

Jennie
Jennie arbetar som revisor och har gjort detta sedan hon tog magisterexamen vid Lunds universitet 2008. Det är Jennie ni träffar när ni har funderingar kring byte av bolagsform, nybildande av bolag eller vill göra styrelseändringar och dylikt.

Redan sedan barnsben har Jennie intresserat sig för ekonomi och yrkesvalet föll sig därför naturligt. Ordning och reda är Jennies melodi och hennes drivkraft är att hjälpa våra kunder på bästa sätt driva sina verksamheter så lönsamt som möjligt.

Jennie bor tillsammans med sin familj i barndomsorten Ystad och trivs med småstadsidyllen och närheten till havet där hon samlar kraft och energi. På fritiden är hon gärna på Ystad arena och hejar fram Ystads handbollslag.

E-post: jennie(a)ckrevisioner.se

 

Catarina
Catarina

Catarina
Catarina är kontorets solstråle, med ett ständigt leende på läpparna. Det är Catarina ni välkomnas av när ni besöker vår reception eller ringer till vårt kontor. På sitt positiva och kreativa sätt hjälper hon dig med dina frågor eller ser till att du blir kopplad vidare till rätt person.

Catarina arbetar även som redovisningskonsult och sköter löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar till flertalet små- och medelstora företag, såväl enskilda firmor som aktiebolag.

Catarina är en väldigt lyhörd person som är mån om att du som kund ska få den hjälp som du efterfrågar. På fritiden är det vänner, natur och djur som gör henne glad och hon älskar att koppla av i familjens sommarstuga.

E-post: catarina(a)ckrevisioner.se

 

Pär-Ola
Pär-Ola

Pär-Ola
Pär-Ola tog magisterexamen från Lunds universitet 2015 och jobbar sedan dess som revisor hos oss. Han är en snabblärd och ambitiös kille som snabbt har kommit in i yrket och är nu även auktoriserad revisor.

Pär-Ola är mångsidig och flexibel. Han arbetar därför inte enbart med revisioner utan även med löpande redovisning, bokslut och årsredovisningar. Han har stor social kompetens, är skojfrisk och har nära till skratt och kunderna trivs därför i hans sällskap.

På fritiden umgås han gärna med vännerna och med sambon. Han tycker även om att resa och äter gärna gott, så om du är ute på söndagsbrunch finns det möjlighet att stöta på Pär-Ola.

E-post: par-ola(a)ckrevisioner.se